Kako se osloboditi bolova u leđima, zglobovima i nogama za 7 dana

Davno sam procitala savjet jednog vojnog ljekara o tome kako odrzati zglobove u dobrom stanju i istovremeno otkloniti mnoge probleme vezane za njih. 


Provjerila sam na sebi, svojim prijateljima i uvjerila sam se da je ovaj recept zaista - cudo!


Ovaj recept cu podjeliti sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, ledjima, nogama,vratu itd. 


Recept glasi ovako:
  • Kupiti u bilo kojoj prodavnici 150 gr bilo kojeg jestivog zelatina, sa vocnim ukusom ili bez, svejedno ( 150gr – za kuru lijecenja od mjesec dana).
  • Uvece sipajte 5 gr zelatina (dve ravne kasikice) u cetvrt case sa hladnom (iz frizidera) vodom.
  • Pomijesajte i ostavite da stoji do jutra (van frizidera)
  • Zelatin ce nabubriti i pretvorice se preko noci u zele.
  • Ujutru popijte smjesu na prazan stomak. Mozete dodati sok, vodu sa medom ili pomijesati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom. Ili na bilo koji drugi nacin koji vama odgovara.


Funkcionise tako, da ljudi koji su se zalili na bolove u zglobovima, ledjima, nogama, vratu itd., poslije nedjelju dana prestaju da ih primjecuju!


Kurs lijecenja je mjesec dana. Ponoviti za 6 mjeseci. Ovo je nacin da se obnovi „podmazivanje“ zglobova. A od zdravih zglobova zavisi i normalan rad mnogih organa, jer sve je u nasem organizmu povezano.


Jedino „NE“ – mnogi ne veruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni hemije za nekoga su jedino rijesenje, a tako „primitivno“, nezahtjevno lijecenje ne uliva povjerenje.


Zasto je zelatin toliko koristan za zglobove?


Zelatin – proizvod zivotinjskog porekla, dobijen u rezultatu prerade vezivnog tkiva krupne rogate stoke – tetiva, kostiju, hrskavica, je ustvari kolagen u najcistijem obliku. Pozitivno djeluje na stanje unutrasnjih vlakana i sitnih sudova. U sebi posjeduje dve aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva. Zelatin je u stanju da poveca rast i obim vezivnog tkiva, sto je veoma vazno kod bolesnih zglobova.


Zelatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljsanje zdravlja:


- jaca zglobove i srcani misic
- poboljsava metabolizam
- povecava mentalnu sposobnost
- odrzava zdravo stanje koze
- daje elasticnost i snagu tetivama i ligamentima
- sprecava razvoj osteoporoze i osteoartritisa
- dovodi do poboljsanja rasta i strukture kose i noktiju (pogledajte domace sampone sa zelatinom)
- nezamenjiv kod displazije


Iz licnog iskustva mogu vam reci da su zaista za samo 7 dana prestali bolovi u ledjima i ukocenost u vratu, koje sam osjecala vec mnogo meseci, jer moj posao vezan je za duze sedenje za racunarom. Posle kursa lijecenja od mjesec dana osjecala sam se mnogo bolje, bolovi u ledjima su nestali! I dalje odrzavam ledja uz Japansku metodu, koja je zaista fenomenalna.


Za bolne zglobove mozete koristiti i čudo-melem, efikasnu prirodnu mast, koja lijeci mnoge bolesti.


Budite zdravi!