NAUČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI LIJEK: Četiri kašike dnevno i rak se sam povlači!

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, kojim su na hiljade ljudi izlečeni od raka.

 “To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski. Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

15 svežih, zdravih BIO limuna, 12 glavica svežeg belog luka, 1 kg domaćeg meda, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica) i 400 g svežih oraha.

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gazeocediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

U posudi ostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.


Priprema leka:

Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmešati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primena:

Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako je koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

„Ovaj lek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda, koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.