Veliki ljetni ljubavni horoskop: Ovan, Lav i Ribe su najsretniji!

Jarac će ovo ljeto imati toliko strastvenih susreta da mu se savjetuje da se opskrbi zalihama kondoma. Ovan će imati vrlo uzbudljivo ljeto dok će Ribe biti preplavljene emocijama.

Ovan

Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. lipnja do 8. listopada što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljivo ljeto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog ljeta, ali pazite - ne vjerujte svakome. Početkom osmog mjeseca moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagirate.

Odlično ćete se osjećati ovog ljeta zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onomu što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom kolovoza saznat ćete važne vijesti.

Znakovi koje možete odvesti mami: Lav, Strijelac, Vodenjak
Zaobiđite: Rakove, Jarce, Ribe

Bik 

Ovog ljeta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate - laganini odmor. Ako ste u vezi, lipanj će biti odličan za napredak vaše veze i zajednička uživanja. To je također i odlično vrijeme ako želite svoju polovicu predstaviti roditeljima ili je čak povesti na obiteljsko druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući dečko ili cura iz susjedstva. U srpnju vas očekuje moguća zaljubljenost s nekim s kim ste već neko vrijeme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Znakovi koje možete odvesti mami: Djevica, Ribe, Škorpion, Jarac
Zaobiđite: Lav, Vodenjaka, Ovna


Blizanci

Ovo ljeto ćete imati nultu toleranciju na gluposti, frajere i cure koji vole "orkestrirati" i sa strane te na lažne priče i isprike. To će vas lišiti svih drama u ljubavnim odnosima. Bit ćete u zavodljivom raspoloženju do 21. lipnja. U kolovozu su moguća previranja i nesporazumi u odnosima. No jahat ćete na romantičnom valu do kraja srpnja, nakon čega će se i strasti malo smiriti, a odnos uozbiljiti.

Znakovi koje možete odvesti mami: Vaga, Vodenjak, Ovan, Strijelac
Zaobiđite: Djevice, Ribe, Bika

Rak

Dobre vijesti za vas! Ovo ljeto je idealno za preboljeti bivšu ljubav. Zvijezde su savršeno poravnate, a Mars je u vašoj kući od 24. srpnja do 8. kolovoza što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom spolu. Zato ne trošite uzalud svoje vrijeme i energiju na bivše već se usmjerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Znakovi koje možete odvesti mami: Škorpion, Ribe, Bik
Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

Lav

Venera je gotovo cijelo ljeto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem kolovoza moguć je iznenadan povratak "Onog/One koja je nestala". Osjećat ćete se odlično cijelo ljeto i želite imati slobodne večeri za sve moguće spojeve na koje će vas pozivati.

Znakovi koje možete odvesti mami: Strijelac, Ovan, Blizanci
Zaobiđite: Škorpion, Bik, Rak

Djevica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. No s druge strane, vaša financijska slika će se značajno popraviti. Ljetni flert mogao bi prerasti u nešto više u listopadu ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše. Krajem srpnja i početkom kolovoza imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Znakovi koje možete odvesti mami: Jarac, Bik, Rak
Zaobiđite: Strijelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog ljeta, ali dignite ljestvicu. Ako ima više od 30. godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas. Vage u vezi mogle bi se često svađati, ali to je zbog posloženosti zvijezda koje će vas činiti nervoznima. Potrebno vam je vrijeme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem kolovoza vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Znakovi koje možete odvesti mami: Vodenjak, Blizanci, Lav
Zaobiđite: Jarca, Raka, Vagu


Škorpion

Bit ćete fokusirani više na karijeru nego na ljubav ovog ljeta. Također ćete biti skloniji romansi s nekim koga već znate nego upoznavanju novih ljudi. Treba vam netko tko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, radit ćete velike planove i to za sljedećih pet godina. Radite ono što osjećate da trebate, a krajem osmog mjeseca otvaraju vam se opcije za moguća vjenčanja i planiranje beba.

Znakovi koje možete odvesti mami: Ribe, Rak, Djevica
Zaobiđite: Vodenjaka, Lava, Vagu

Strijelac

Trenutno ste više fokusirani na druženja s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami trenutno, za vas je i bolje da ostane tako. No čuvajte se muškaraca iz društva - u jednog biste se mogli jako zaljubiti. Kako god izabrali, samo se klonite nekoga tko će biti pretjerano ljubomoran ili zahtijevan kada vi odlučite provesti vrijeme sami sa svojim društvom.

Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo biti idealno jer znate da će uskoro završiti pa ćete se moći prepustiti bez obaveza. Ako ostanete u vezi koja potraje i tijekom kolovoza, čuvajte se. Krajem kolovoza Venera ulazi retrogradno što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Znakovi koje možete odvesti mami: Ovan, Lav, Vage
Zaobiđite: Ribe, Djevicu, Škorpiona

Jarac

Bit će ovo vrlo vruće i napaljujuće ljeto za vas. Nabavite dovoljne zalihe kondoma. No krajem srpnja i početkom kolovoza mogli biste prolaziti kroz čudno razdoblje, kada ćete se osjećati i privlačno i usamljeno što neće biti dobra kombinacija.

Ne požurujte veze bez obzira koliko seks bio dobar. Oko 10. kolovoza ćete se smiriti i razbistrit će vam se pogled na vaš odnos. Još jednom - zaštite se. Nabavite dovoljno kondoma jer postoji opasnost od zaraze spolnim bolestima.

Znakovi koje možete odvesti mami: Bik, Djevica, Škorpion
Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strijelca

Vodenjak

Ovog ljeta bit će vam zlo od stare ljubavi i željet ćete promjenu. Suprotnost bi vas ovih mjeseci doista mogla privući. Ako ste inače ludi za hipsterima, pokušajte s nekim tko ima posao, visoke cure zamijenite niskima... Otiđite na spoj pa ćete vidjeti što vam odgovara. Eksperimentirajte.

Pun mjesec krajem srpnja dat će vam hrabrosti pa ćete se s više rizika pa bi mogli i naglo otputovati. Mogli bi otputovati i sami, a zvijezde pokazuju da je ovo razdoblje idealno za vašu verziju "Jedi, moli, voli".

Znakovi koje možete odvesti mami: Blizance, Vagu, Strijelca
Zaobiđite: Bika, Škorpiona, Raka

Ribe

Bit ćete totalno ludi ovog ljeta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem srpnja upoznat ćete nekoga i terorizirati ga svojom romantikom i nježnošću sljedeća tri mjeseca. Bit ćete privlačni poput magneta suprotnom spolu, no vi ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervirali za nekog drugog. Oko 10. kolovoza osjetit ćete snažnu potrebu za zarukama. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vrijeme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Znakovi koje možete odvesti mami: Raka, Škorpiona, Jarca
Zaobiđite: Blizance, Strijelca, Vodenjaka

Preuzeto sa: 24sata.hr