Koristite ga za SALATU, a niste znali da njime možete da IZBELITE ZUBE za jedan dan (RECEPT)!

Što biste trošili pare na skupe tretmane za izbeljivanje zuba, kad se u vašoj kuhinji krije sastojak koji obećava savršeno blistav osmeh!

Nažalost, profesionalno izbeljivanje zuba je veoma skupo. Zato, ako imate malo strpljenja, odnosno ne žuri vam se da baš istog dana imate zube bele kao sneg, probajte ovaj narodni recept za biserno beli osmeh.

Sve što vam je potrebno jeste jabukovo sirće. U pitanju je namirnica koja ne samo da izbeljuje zube, već sa njih skida uporne mrlje (čak i one od duvana), a pritom i osvežava dah.

Međutim, zbog svoje jačine, jabukovo sirće ne sme da se koristi koncentrovano, već je dovoljno razblažiti jednu supenu kašiku u čaši vode.


Najpre uzmite manji gutljaj dobijenog rastvora i njime dobro isperite usta, pa ispljunite. Potom, zamočite u čašu četkicu, pa istrljajte zube kao da ih perete pastom za zube. Još maloispirajte usta tečnošću i na kraju dobro isperite vodom.

Već nakon prvog puta, primetićete da su vam zubi barem za nijansu-dve belji, dah svežiji, a usta čistija nego ikada pre.

Ovaj tretman za izbeljivanje zuba koristite najviše jednom u dva dana, kako ne biste agresivnim trljanjem oštetili zubnu gleđ.

Preuzeto sa: 24informer.com

Odricanje od odgovornosti: Slike, članci ili videozapisi koji se nalaze u članku ponekad dolaze iz raznih izvora drugih medija. Autorska prava u potpunosti su u vlasništvu izvora. Ako postoji problem sa tim pitanjem, možete nas kontaktirati ovdje.