Ove 3 stvari bi trebalo UVEK da nosite sa sobom, jer mogu da vam SPASE ŽIVOT!

Nikada ne znate šta može da se desi i šta vam sve može zatrebati. Postoje stvari bez kojih ne bi trebalo da napušate kuću.

Stvari bez kojih ne napuštate kuću, a mogu život da vam sačuvaju, jedan dan, su:

Novac

Šta god da se dogodi ako imate novac kod sebe osećaćete se sigurnije. Ako vam zatreba prevoz, možete da ga platite, da kupite nešto za jelo ukoliko ste se previše zadržali van kuće, a to niste planirali.

Nepredviđeni izdatak, a informacija vas je zatekla na putu, mnogo razloga postoji zašto treba uvek sa sobom nositi koliko-toliko novca.


Napunjen mobilni telefon

Uvek ćete biti u prilici da pozovete nekog, ako se nešto dogodi. Kada je potrebno pozvati hitnu pomoć, policiju, šlep službu ili roditelje deteta koje se povredilo ili se izgubilo, i zna broj na koji možete da ih pozovete.

Razloga je bezbroj. neka vaš telefon bude uvek napunjen, jer nikada se ne zna.

Ključevi

Veoma je važno da sa sobom nosite  ključeve (od stana, auta, kancelarije), iako gotovo nikada ne znamo gde nam se nalaze. Doćićete u situaciju da je gluvo doba noći, zgrada zaključana, a vi nemate kome da zvonite.

To su najčešće situacije kada vas samo ključ može spasiti, jer su male šanse da će se baš neko u tom trenutku probuditi i otvoriti vam vrata, tek tako.

Preuzeto sa: telegraf.rs