FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: Ćerkica je rođena nepokretna. Tata je rješio da učini nemoguće...

Društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije...
Tokom jučerašnjeg dana društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije koja je obišla cijeli svijet.

Naime, jedan Amerikanac je želio po svaku cijenu da svojoj devojčici, koja je rođena nepokretna, pruži mogućnost da osjeti život na pravi način, da može da trči, hoda, smeje se...

Kako je malena od rođenja paralizovana, njen slučaj je toliko težak da trajno rješenje ne postoji, ali je njen tata dao sve od sebe da smisli najbolji način da usreći svoju ćerku, i u tome je i uspio.


Praktično je dizajnirao specijalne „cipele za hodanje” za djevojčicu, koje su spojene sa njegovim, a sve to kako bi dijete bar na kratko osjetilo kako to izgleda, i kako bi joj umanjio osjećaj različitosti.

Preslatka djevojčica uživa u šetnji kroz park sa tatom, koji je osmislio pomagala za hodanje, koja su povezana sa njegovim stopalima, a gornji dio tijela djevojčice vezan je za njegov struk pojasevima i kaišima.

Na fotografiji se jasno vidi kako to izgleda, a njen osmijeh govori više od hiljadu riječi.


Slika je obišla cijeli svijet, pojavivši se na gotovo svim društvenim mrežama, a niko nema preciznu informaciju ko su osobe na slici, kao ni podatke o njihovoj životnoj priči.