Evo kako da uklonite bradavice za 5 dana!

Za razliku od nekih drugih bolesti koje bole a ne vide se, bradavice ne bole, ali se zato vide i to je ono što najviše smeta. Evo kako da ih se rešite.

Bradavice su ružne izrasline na koži koje ponekad deluju kao mali baloni koji vise. Uz to što su ružne i često se nalaze na mestima na kojima nam smetaju. Evo kako da ih se rešite bez pomoći lekara.

Iako nisu opasne i obično ne bole, bradavice su izrasline kojih bi svako ko ih ima hteo da se oslobodi. Obično izrastu na nekim neugodnim mestima kao što su ruke, stopala ili vrat, pa se jasno vide, zbog čega se osećamo neprijatno.

Ali, nema razloga za brigu, jer ih se možete rešiti kod kuće, bez intervencije lekara. Kako biste to postigli, sve što vam treba je jabukovo sirće. Ovaj sastojak pomoći će vam da bezbolno uklonite bradavicu, bez straha da će vam ostati ikakav ožiljak.Samo nanesite nekoliko kapi jabukovog sirćeta na flaster, pa ga zalepite na prethodno očišćenu bradavicu. Flastere menjajte svakodnevno, te svaki put očistite bradavicu i stavite novi flaster sa jabukovim sirćetom. Ako to budete redovno to radili, bradavica bi trebalo u potpunosti da nestane u roku od pet dana.

Piše: telegraf.rs