Zabola je eksere u jabuku i tako se izlečila od ozbiljne bolesti!

Imate problema s krvnom slikom? Imate manjak gvožđa u organizmu? Probajte ovaj neobični narodni recept, kažu da je čudo.

Ovaj narodni lek za manjak gvožđa u organizmu na prvu loptu deluje suludo i nenormalno, ali mnogi tvrde da im je zaista pomogao. Vredi probati.

Priprema:

Jabuku operate i osušite, eksere i bakarnu žičicu očistite alkoholom, osušite i zabodite u jabuku, kao što je pokazano na slici. Ovo uradite ujutru i ostavite da stoji 24h.

Narednog jutra izvadite eksere i bakarnu žicu, jabuku narendajte, sastružite naslage sa eksera u činiju sa jabukom, dodajte kašičicu meda i sok od pola limuna. Sve dobro promešajte, uključujući i ono crno sa eksera (to je najvažnije). Uzimajte ovu kašicu na prazan želudac i nemojte jesti ništa narednih sat, dva.


Eksere i bakarnu žičicu zabodite u novu jabuku, ostavite do narednog jutra i sve ispočetka, u periodu od mesec dana. Naravno može i duže, ali mesec dana najmanje.

Nema potrebe da perete eksere posle svake upotrebe, dobro sastružite nakupljene naslage, a eksere odmah ubacite u drugu jabuku.

Piše: telegraf.rs