Ovo su potpuno prirodni lekovi koji ZAISTA pomažu!

Grickanje olovke je dokazani način da se rešite glavobolje.

Pojedini lekovi mogu da izgledaju veoma neprofesionalno, sa medicinske tačke gledišta. Međutim, efikasni su i jeftini. Plus, neki od njih su veoma sigurni za upotrebu. Iskoristite ovih 10 recepata da izlečite različite probleme. 

1. Jogurt
Može da pomogne kod zadaha iz usta. Jogurt je pun žibih bakterija. Kada ga pijete, one ubijaju loše bakterije (koje uzrokuju “miris”) u ustima i stomaku.

2. Šećer
Većina doktora tvrdi da je šećer loš za zdravlje, ali iznenađujuće, može da vam pomogne da se rešite štucanja. Evo kako: progutajte kafenu kašičicu šećera. Njegov sladak ukus deluje kao bomba na vaše čulo ukusa i nerve i uzrokuje prestanak štucavice.

3. Vodice za ispiranje usta
Da, u pitanju je vodica za ispiranje usta, ali možete je koristiti i za gljiivce na noktima. Samo nanesite na nokte i na kratko zadržite. Ovim vodicama možete čak i prati podove, da ubijete bacile!


4. Žvaka sa ukusom cimeta
Može da smanji nivo stresa, a od nje ćete i živnuti za 30 odsto.

5. Grickanje olovke
Kakav neuobičajen način da tretirate bolest ili neko zdravstveno pitanje. Međutim, to je dokazani lek za glavobolju. Dok to radite, mišići vilice se opuštaju i glavobolja prestaje.

6. Maslinovo ulje
Efektno leči ekcem. Hidrira kožu i zaustavlja bolove.

7. Lepljiva traka
Možete je koristiti za lepljenje kutija ili da zalepite stare knjige, a njome možete tretirati i bradavice. Ona leči do 60 posto svih bradavica na ljudskom telu. Toliko posla završi…

8. Votka
Ovo rusko alkoholno piće može da vas oslobodi smrdljivih nogu. Ubija bacile i bakterije koje uzrokuju užasan miris.

9. Paradajz
Imate bubuljice? Nema problema! Koristite kriške paradajza ili pire od paradajza da se oslobodite mitesera. KIselina u paradajzu ubija bacile i čisti pore.

10. Limun
Odličan lek za jutarnju mučninu i morsku bolest. Možete popiti malo soka ili sisati komadić limuna.

Ovi lekovi su jeftini i bezbedni. Uživajte!

Piše: telegraf.rs