BLAM GODINE: Otac je na GENIJALAN način kaznio sina zbog lošeg ponašanja u školi!

Neverovatan potez oca, koji je odlučio da osramoti sina i nauči ga pameti..

Da bi skrenuo pažnju i uticao na ponašanje svog sina, jedan otac iz Teksasa odlučio je da se pojavi u školi i pravi mu društvo tokom časa fizike.

Rekao sam mu da ću se pojaviti u školi, ako budem dobio još jedan poziv i primedbu nastavnika – upozorio je otac Breda Hauarda.

Na nesreću 17-godišnjeg momka, profesor je ponovo intervenisao i otac je morao da ispuni obećanje. Sa druge strane Bred nije očekivao da će videti tatu u učionici, uprkos upozorenjima i pretnjama.


– Volim da pričam i to dosta, zbog toga je profesor stalno slao mejlove mom ocu. Nisam ni primetio da je tu, šokirao sam se kada sam došao do moje klupe – rekao je Bred, prenosi Buzzfeed News.

Bredova sestra odlučila je da se našali i ovu krajnje čudnu situaciju okači na Tviter.

Otac je priznao da je bio nervozan kada je došao dan da ponovo sedne u školsku klupu.

– Petkom sam slobodan i odlučio sam da dođem. Nisam bio mentalno spreman za ovakvu situaciju, oko mene je bilo dosta tinejdžera. Nadam se da se više neće ponoviti i da neću morati ponovo da dolazim, rekao je njegov otac.

I dok Bred nije bio oduševljen, njegovi drugovi su lepo reagovali i svi su bili oduševljeni što im je društvo na času pravio njegov otac.

Preuzeto sa: telegraf.rs