U samo dva sastojka očistite tijelo od masnoće!

Ako želite očistiti krv od masnoća, ali isključivo uz pomoć prirodnih sastojaka, ovo je recept za vas.

Danas svi imamo problema sa prehrambenim navikama, nezdravim pristupom životu općenito, a sve to loše djeluje na naše zdravlje. Ipak, ne treba sve to uzeti zdravo za gotovo, nego djelovati kada imamo priliku.

Već smo spomenuli naše životne navike, odnosno ritam života koji nam se nameće, i koji nam otežava da živimo zdravo i kvalitetno. Zanima nas, što možemo učiniti po tom pitanju…

Ovom prilikom ćemo se osvrnuti na povišenu masnoću u krvi, koja se javlja zbog slabe fizičke aktivnosti, lošeg odabira namirnica kojima se hranimo, te sveopćeg disbalansa u našim životima.

Da bi sačuvali zdravlje, maksimalno koliko smo u mogućnosti, trebamo se truditi anulirati sve loše stvari koje radimo, kada god je moguće i koliko god nam vrijeme i naše obveze dopuštaju.


Nekada se kod povišenih masnoća mogu primijetiti naslage masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim dijelovima tijela. Na žalost u početku oboljenja, obično nema drugih simptoma, a ovi se pojave kada smo već zapali u bolesno stanje.

Da bi ozdravili naš organizam, odnosno očistili ga od viška masnoća, možemo se poslužiti jako dobrim prirodnim lijekom.

Ovo je recept za prirodni lijek protiv povišenih masnoća u našem organizmu.

Sastojci koji će vam biti potrebni su: smokve i domaći jabukov ocat.

Priprema lijeka: Lijek pravite na večer, da biste ga pili ujutro. Uzmite tri suhe smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 dcl domaćeg jabukovog octa. Ako ste ih pokiselili uvečer u 20h, pojedete ih ujutro u 8 sati. Ostatak octa nemojte da bacate nego u taj isti ocat narednu noć ponovo pokiselite 3 smokve pripremljene na isti način.

Ta 2 dcl octa koristite 7 dana. Veća količina octa bude upijena u smokve koje se kisele. Osmi dan uzmite nova 2 dcl octa, i postupak ponavljate još jedan tjedan.

Dakle, kura liječenja traje 14 dana. Uz ovaj recept pridržavajte se zdravog načina ishrane, i povećajte fizičku aktivnost. Nakon pola mjeseca od ispijene kure, ponovite nalaze i uvjerite se u efikasnost lijeka.

Preuzeto sa: kakolijeciti.com