Odaberite jelku i saznat ćete što vas očekuje nakon Božića!

Pred nekim ljudima je neobično razdoblje o kakvome nisu ni sanjali, druge čeka velika ljubav, a neki će uživati u spokoju, puniti se pozitivnom energijom ili uživati u ispunjavanju želja.

Odaberite jelku koja najviše zaokuplja vašu pažnju - ne razmišljajte previše. Ona koji ste odabrali otkriva kakva vas budućnost čeka nakon Božića i Nove godine.

1. Bit ćete vrlo uspješni
Ispred vas je uspješno razdoblje, jedno od uspješnijih u životu. Važno je da dobro posložite prioritete, dobro razmislite što i kako i usredotočite se na cilj.

2. Postavit ćete temelje
Vrijeme koje je pred vama je obećavajuće. Imat ćete osjećaj kao da su vas se odjednom svi sjetili i da ste svima potrebni. U glavi će vam se razvijati puno planova za život, a neke od njih ćete i ostvariti, dok ćete neki od njih postati dobar temelj vašoj boljoj budućnosti.


3. Bit ćete veseli
Čak i ako ste inače ozbiljni i nemate previše smisla niti volje za šalu, razdoblje pred vama bit će puno veselja i smijeha. Puno ćete se zabavljati, i u privatnom i u poslovnom životu.

4. Pred vama je neobično razdoblje
Ono što vas čeka u skoroj budućnosti toliko je neobično da u to ne bi vjerovali da vas je netko ranije upozorio. Pred vama je period života koji će se jako razlikovati od toga kako živite sada. Bit će to pozitivne i dobre promijene.

5. Čeka vas mir i spokoj
Pred vama je razdoblje bez svađa, velikih problema, stresa... Napokon ćete uživati u mirnom životu i puniti se pozitivnom energijom bez ikakvih neugodnih iznenađenja - sve će se odvijati kako ste zamislili.

6. Uživat ćete u romantici
Period pred vama donijet će vam pregršt romantičnih trenutaka o kakvima možda niste ni sanjali. Bit ćete okruženi nježnošću i toplinom. Osjećat ćete se jako zadovoljno i pozitivno.

7. Ispunjavat će vam se želje
Činit će vam se kao da vas netko "gore" sluša i ispunjava vam želje. Ali, budite oprezni s onime što želite jer to ne mora uvijek završiti dobro.

8. Doživjet ćete divne dane
Razdoblje koje je pred vama polako će se pretvarati u neku vrstu bajke, u divne dane u kojima ćete uživati punom parom.

9. Otkrit ćete da dobrota postoji
Možda vam je život do sada bio takav da ste počeli sumnjati da dobro na ovom svijetu zaista postoji. No, u razdoblju koje vas očekuje doživjet ćete lijepa iskustva i vratiti povjerenje u ljude. Shvatit ćete da dobrota može biti zaštita i oružje.

Preuzeto sa: 24sata.hr