Lijek za Escherichiu coli + endometrioza

Lijek za Escherichiu coli

Prirodni lijek koji briše bakteriju kao da nije ni postojala. Mjesecima sam se mučila da je otklonim raznim antibioticima i nista. Iz ličnog iskustva i iz iskustva od mnogih prijateljica i poznanica mogu reći da je lijek čudo.

Recept:
-60 čehnova bijelog luka
-1 litar bijelog vina

Luk se očisti do posljednje košuljice i presječe se uzdužno, stavi se u bijelo vino i kuha se na tihoj vatri u poklopljenoj šerpi dok ne provri + 5 minuta.

Šerpa se ne otklapa dok se vino ne ohladi (da ne bi isparilo) . Čuva se u frižideru i pije se po jedna rakijska časica pola sata prije jela 3 puta na dan. Lijek traje i koristi se oko 9 dana. 

Pošto sam ja imala noćne more, htjela sam da podijelim ovaj recept sa onima kojima je potreban.

Ukus je krajnje bezazlen ;) 


Lijek za endometriozu:

Recept:
-400 gr očišćenog sviježeg rena (ili 600 gr neočićenog) 
-1.5 l bijelog vina 

Ren se ispasira i stavi se u bijelo vino da stoji 24h. Onda se dobro procijedi kroz gazu i čuva se u frižideru. Pije se prva 3 dana samo ujutru poslije jela 2dl, a poslije i uveče. traje oko 5-6 dana. 

Sve koje su koristile ovaj lijek su prezadovoljne i ciste su otklonjene, ali kad kažem sve mislim sve 100%, ali eto ja nisam uspela da ga popijem, teško sam ga podnijela, izuzetno je jak i bilo mi je zlo (ipak cista mi se smanjila i to od polovine doze). 

Da ne bude zabune za endometriozu, uspjelo je svima koji su ga popili do kraja i nisam napomenula da treba da se promućka prije upotrebe da se ne bi skupio talog na dnu flase.