-->

Rešite se ZAPUŠENOG NOSA pomoću jednog sastojka koji imate u kući (RECEPT)

Poznato je da su naše bake sve lečile prirodom i sastojcima koje imaju u kući, te vam tako prenosimo ovaj čudotvorni recept za problem zapušenog nosa.

Bakini recepti su medicinski evergrin, nešto što nikada ne izlazi iz mode i nešto za čim svi uvek prvo posegnu prilikom bilo kakvog medicinskog problema. Ljudi koji pate od alergije, zapušenog nosa, čestog kijanja, treba da pročitaju ovaj tekst.

Ako ste makar jednom osetili kako izgleda kada ste na nešto alergični i kako izgleda kada vam je zapušen nos, pa samim tim dišete na usta (što nije preporučljivo), onda ste sigurno probali mnoge biljke ili prirodne recepte kako biste simptome otežanog disanja ublažili.


Sve što vam je potrebno kako biste se zauvek rešili zapušenog nosa jeste soda bikarbona. Poznato je da se soda bikarbona višestruko primenjiva namirnica, koja se upotrebljava i u kućnim poslovima, i u pripremanju hrane, ali i očuvanju zdravlja.

RECEPT

Potrebna vam je šira šerpa u koju ćete naliti vodu i pustiti je da provri. Kada šerpu sklonite sa ringle, sipajte kesicu sode bikarbone, nagnite se nad šerpu i udišite isparenja. To se zove naparavanje. Radite tako tri puta dnevno tokom punih pet dana.


SAVET

Preko glave u toku naparavanja stavite peškir kako bi toplota i isparenja sode bikarbone kružili između površine vode i vašeg lica. Posle tretmana stavite kapu, posebno vodeći računa da predni deo kape prekrije sinuse. Probajte da ne izlazite napolje kako se sinusi ne bi rashladili.

Piše: telegraf.rs

Odricanje od odgovornosti: Slike, članci ili videozapisi koji se nalaze u članku ponekad dolaze iz raznih izvora drugih medija. Autorska prava u potpunosti su u vlasništvu izvora. Ako postoji problem sa tim pitanjem, možete nas kontaktirati ovdje.