LETI JE NAJLAKŠE: Rešite se celulita za samo 10 dana!

Treba uložiti dosta truda, ali postoji rešenje i za uporni celulit. Neka vrućina radi za vas, samo treba da primenite ovaj recept i vežbate.

Gotovo svaka žena ima celulit, u većoj ili manjoj meri, a kod nekih je taj celulit toliko uporan da neće da ode i pored stalnih vežbi, redukovane ishrane…

Leto je, zbog vrućine, pravo vreme da pokušate da skinete celulit. Kad se već kuvate i znojite, neka to bude barem nečemu korisno.

Celulit je potkožna masnoća koja se jako teško razlaže, čak i kad smršate. Najvažnija stvar da naterate organizam da razlaže masti baš u tom predelu, jeste da povećate cirkulaciju tkiva kože.


Ovaj recept će vam pomoći u tome, ali to nije sve. Moraćete i da vežbate.

Recept: napravite sok od ½ jabuke, 2 šargarepe, 1 krastavca, ¼ glavice svežeg kupusa i 1 limuna.

Sok umasirajte u kožu u područja koja su zahvaćena celulitom i sačekajte da upije. Nakon 20-ak minuta, butine umotajte u prianjajuću foliju i pravac trening. Naravno, izbegavajte jako sunce i prevelike vrućine, ali visoka temperatura će vam pomoći da pokrenete proces topljenja masti.

Pored toga, morate i da obratite pažnju na ishranu i imajte u vidu da čitavoj stvari morate ozbiljno da se posvetite ako hoćete rezultate.

Piše: telegraf.rs