Napravite sami najmoćniji antibiotik na svetu!

Ovaj moćni napitak svako može lako da napravi kod kuće, a njegovo dejstvo je toliko jako da su ga Evropljani koristili u srednjem veku kako bi se zaštitili od raznih zaraza koje su tada harale. Zašto ne bi probali i vi, da se zaštitite od gripa?

Ovaj moćni napitak, koji pomalo liči na sirće iz srpske turšije, efikasno čisti organizam od toksina, ubija štetne bakterije, deluje protiv gljivica i virusa i podstiče cirkulaciju u celom telu.

Koristio se u Evropi u srednjem veku, kad su vladale razne zaraze i epidemije. Zbog svog jakog antibiotskog delovanja, služio je kao odlična zaštita.

Ovaj recept je pomogao milionima ljudi da se otarase raznih hroničnih bolesti, kao i akutnih bakterijskih infekcija, a odlično je sredstvo i za lečenje kandide.

Potpuno je prirodan, a tajna njegove moći krije se u kombinaciji sastojaka s jakim antibiotskim dejstvom.

Saznajte kako da napravite ovo magično, prirodno sredstvo.


Sastojci: 700 ml organskog jabukovog sirćeta; četvrtina šolje sitno iseckanog belog luka; četvrtina šolje sitno iseckanog crnog luka; 2 sveže ljute paprike (najljuće koje možete da nađete); četvrtina šolje izrendanog svežeg đumbira; 2 supene kašike izrendanog svežeg korena rena; 2 supene kašike kurkume u prahu.

Priprema: Izmešajte u zdeli sve sastojke osim sirćeta, a zatim ih prebacite u jednu veću staklenu teglu. Naspite sirće, promućkajte, dobro zatvorite i ostavite da stoji na tamnom mestu 14 dana. Nakon ovog perioda otvorite teglu, promešajte i izgnječite sastojke, a zatim procedite kroz gazu. Dobro iscedite tako da sav sok izađe, a ostatak suve materije možete koristiti za kuvanje ako hoćete.

Napitak je spreman za upotrebu, a najbolje je da ga držite u frižideru.

Primena: Počnite s jednom kafenom kašičicom dnevno, a za podizanje imuniteta dovoljno vam je da uzimate jednu supenu kašiku dnevno. Ako se borite s ozbiljnijom bolešću ili infekcijom, uzimajte do 5-6 supenih kašika dnevno.

Važno: Napitak je veoma jak i ljut, zato nemojte da ga pijete na prazan stomak.

Dejstvo: Beli i crni luk u tandemu snažno deluju protiv bakterija i mikroorganizama, ren blagotvorno deluje na pluća i sinuse i čisti disajne puteve, đumbir deluje protivupalno, a ljuta paprika pospešuje cirkulaciju.

Svi zajedno, ovi sastojci deluju još jače, a pogotovo u kombinaciji sa sirćetom, koje je kao lek koristio još Hipokrat 400 godina pre nove ere.

Piše: telegraf.rs