URNEBESNO: Nije ispunio obećanje devojci, a njena OSVETA će vas oduševiti (VIDEO, FOTO)

Izreka kaže da je najbolje osveta, ona koja se servira kad je hladna. Ipak, način na koji je ova Britanka vratila dečku milo za drago, ostaviće vas bez teksta..

Recepcionarka iz Engleske Natali Vejver planirala je da nedelju provede sa dečkom na večeri ili romantičnom izletu, ali umesto toga doživela je razočaranje. Njen partner nije bio u stanju da se probudi, jer se prethodnu noć napio sa drugarima. Usledila je osveta na ženski način.

Pošto nije mogla da provede lepo vreme s dečkom, odlučila je da se, ipak, malo zabavi. Uzela je šminku, lak za nokte i bacila se na posao.


Stefan je bio toliko komiran da nije primetio šta mu devojka sprema. Kada se sledećeg jutra probudio, imao je šta da vidi.

– Bio je šokiran i pitao me šta se dogodilo. Pokušala sam da ga ubedim da se takav vratio kući. Na kraju nisam mogla da izdržim, počela sam da se smejem. Iznenađena sam kako je reagovao, nije se ljutio – rekla je Natali, prenosi “Dejli Mejl.Ne samo da ga je našminkala, već je odlučila da mu ugradi i nokte, koji su sada veoma u trendu.– Ovo mu je delovalo zabavno, ali mislim da će dobro razmisliti sledeći put kada nešto obeća – dodala je Natali.Preuzeto sa: telegraf.rs