Horoskop otkriva SAVRŠENU boju kose za svaki znak!

Boja kose i te kako može da doprinese transformaciji vašeg kompletnog stila..

Kosa mnogo govori o vama kao o osobi. Birate je u skladu sa oblikom lica i bojom tena, a horoskop je dodatna pomoć prilikom izbora prave boje.

Prema horoskopskim znacima ovo su prave boje kose za vas:

Ovan

Ovo je jedan tvrdoglav znak i uvek mora biti broj 1. Njima pristaju tamno braon tonovi, vatreno crveni i svtlucavi burgundac. Ove nijanse će istaći njihovu dinamičnu i odlučnu ličnost.

Bikovi

Bikovoi vole fin luksuzan život. Riđa boja kose je idealna za njih. Ona budi senzualnost jednog Bika.


Blizanci

Oni uvek izgledaju mladoliko. Često menjaju boju kose. Svetlo smeđa i karemal šatirana boja kose je za njihovu nestabilnu prirodu idealna.

Rak

Za njih je dom i porodica na prvom mestu. Oni vole da kuvaju ali i da jedu. Njima bi pristajala svetlo smeđa boja sa suptilnim braonkastim prelivom.

Lav

Rođene su vođe i žele da budu u centru pažnje, uvek i svuda. Plava kosa kao lavlja griva je nešto što njima idealno pristaje.

Devica

Devica posebnu pažnju poklanja detaljima, izuzetno je uredna i doterana. Srednje pepeljasta braon, kao i crna su boje koje se uklapaju u njihovu ličnost.

Vaga

Veoma su lepe i dobro izgledaju gde god se pojave. Njima odgovara med plava, šampanjac, pepeljasta, kao i tamno plava boja kose. Ona će tako izgledati otmeno i zapaženo.

Škorpije

Misteriozna, dramatična i otmena, voli da istražuje mračnu stranu života. Boje koje njima odgovaraju su crna i tamno braon.

Strelac

Oni su avanturisti i uživaju u putovanjima. Za ovakve osobe bakarno crvena i riđa su savršene boje kose.

Jarac

Ozbiljni su i ambiciozni, žele bogatstvo i moć. Oni vole lepo da izgledaju bilo gde da idu. Bez obzira na bojukose, oni uvek moraju da izgledaju skupo. Tano braon boja je odlična za elegantnog i konzervativnog jarca.

Vodolija

Vodolija je uvek ispred vremena u kom živi. Njima odgovaraju malo neobične kombinacije, zelena-ljubičasta i pink-plava. za njih su boje u dva tona.

Ribe

Ribe su veliki sanjari i zbog toga im pristaje svetlo plava boja kose, bledo siva ili boja lana.

Nešto tako jednostavno kao što je boja kose, može da poveća samopouzdanje i učinida se osećate privlačno.

Preuzeto sa: telegraf.rs