Prirodni lijek protiv povišenog šećera u krvi!

Imate povišen šećer u krvi? Ne očajavajte, nego isprobajte ovaj prirodni lijek, jer mnogi su se uspjeli izliječiti i održati normalnu razinu šećera u krvi, koristeći baš njega.

Napravite sebi ovaj prirodni lijek.

Vjerujemo da će efekta biti, mnogi kažu da im je kombinacija pomogla u reguliranju šećera u krvi.

Sastojci za pripremu lijeka su: Hren korijen, srednje veličine (oko 20 cm dug, širok 2 cm), jedan češanj češnjaka, 2 piva (ukupna količina 1l) i 2 dl jabučnog octa.

Priprema lijeka za reguliranje šećera u krvi: Operite korijen hrena nekoliko puta, i ostavite da odstoji nekih 15 minuta u vodi u kojoj ste dodali šalicu jabučnog octa. Nemojte ga guliti, nego ga sitno nasjeckajte. Zajedno sa sitno sjeckanim češnjakom stavite ih u veću staklenu posudu i prelijte pivom. Zatvorite staklenku i spremite na 10-tak dana na tamnom i hladnom mjestu, ali nikako u hladnjak ili frižider. Nakon što je lijek odstajao, možete početi da ga koristite.


Upute za konzumiranje ovog lijeka: Prva dva dana, dvije žličice tri puta dnevno. Nadalje koristiti jednu žlicu tri puta na dan. Kura liječenja traje jedan mjesec.

Pored ovoga, trebali biste piti 150 ml vode od zobene kaše, 4 puta dnevno, pravilno raspoređenim vremenskim rasponima. Evo kako je pripremiti: Uzmite 50 grama zobenog brašna i kuhajte ga na laganoj vatri 15 minuta. Nakon toga ostavite da odstoji 1 sat. Kada je odstajalo, procijedite vodu kroz gazu, i vaš napitak je spreman za konzumiranje. Bilo bi dobro da sa ovim napitkom počnete i ranije, obzirom da lijek sa pivom trebate čekati 10-tak dana.

Preuzeto sa: kakolijeciti.com