Zagarantovano izbjeljivanje zuba na čudan način

ZAGARANTOVANO IZBJELJIVANJE ZUBA ZA SAMO JEDNU SEDMICU

U SVIJETU JE OVO TAJNI TREND IZBJELJIVANJA ZUBA

Na izgled neuredno i gadno ali u svijetu ovo je tajni trend uz pomoć kojeg mnogi izbjeljuju zube. Vjerujemo da je i vama dosadilo da vas svako malo bombarduju reklama za ovu ili onu pastu, a efekta biserno bijelih zubi i dalje nema.

Da, u moru preparata koji izgleda više uništavaju zube i skidaju caklinu zuba nego izbjeljuju ne znamo kome vjerovati i koja je pasta zapravo i ona najbolja.

No, ovo je po mnogima efektno. I prirodno!Za bijele zube i izbjeljivanje nećete vjerovati potreban vam je aktivni ugalj! Da baš tako kako ste čuli, do blistavog osmijeha uz malo neuredno četkanje i neugodnost u ustima ali sa blistavim osmjehom koji je priznat ćete ukras koji vrijedi i koji često koristimo.

Tamni dragulj prirodne medicine…

Jedan od najmoćnijih prirodnih lijekova koji pomaže kod niza bolesti, od dizenterije do posljedica radijacije, potpuno je besplatan i nalazi se u praktično kući svakoga od nas. Vjerovali ili ne radi se o običnom drvenom uglju.

Supstanca je poznata već stoljećima i odavno se primjenjuje u medicini. Egipatski doktori, pa i utemeljitelj moderne medicine Hipokrit, preporučivali su upotrebu uglja za liječenje trovanja, a američki Indijanci koristili su ga za kožne infekcije. Aktivni medicinski ugalj ima široku primjenu zbog svoje sposobnosti da na svoju površinu privuče druge supstance te ih tamo zadrži…Nastaje obradom uglja u parnoj komori prilikom koje se on otvara, povećava mu se površina pa stoga može privući više tvari – jedna čajna kašika uglja mogla bi pokriti ukupnu površinu nogometnog stadiona.

Nema negativnih nuspojava, a Američka agencija za hranu i lijekove uvrstila ga je u prvu kategoriju (onu koja označava sigurne i efikasne lijekove) supstanci za primjenu prilikom akutnog trovanja.

NAČIN NA KOJI PERETE ZUBE AKTIVNIM UGLJENOM
Način za izbjeljivanje zuba je vrlo jednostavan. U posudici pripremite izmrvljen aktivni ugljen te mokru četkicu uvaljate u smjesu i perete zube. Nema potrebe da pritišćete i budete grubi prema zubima, trljajte zube normalno i lagano praveći kružne pokrete. Dovoljno je da perete do 3-4 minute te nakon što vodom isperete prvi krug u drugom zube operite normalnom pastom za zube koju inače koristite. Rezultati bi trebali biti vidljivi odmah nakon prvog pranja. Nakon sedmice dana zubi bi trebali biti blistavo bijeli.